Vă sărutaţi de Valentine’s, aveţi reducere în club!

Vă sărutaţi de Valentine’s, aveţi reducere în club!
În 14 februarie, cluburile My Way şi Janis îţi oferă reducere, respectiv gratuitate la intrare dacă îţi săruţi partenerul, iar Primăria te invită să patinezi de mână cu alesul.

Certificate de căsătorie “de o zi”, reduceri la intrarea în cluburi dacă te sărută cu foc iubitul, dar şi un strop de realism, lipsit de “siropuri”. Tu ce alegi să faci de Valentine’s Day?

 

Dacă eşti pupăcios şi vrei să economiseşti nişte bani în schimbul unui sărut, du-te la Janis Club sau Janis Stuf. Dacă te săruţi cu iubitul la intrare, ai acces gratuit în local. Un “amănunt”: “sărutul trebuie să fie franţuzesc”, după cum precizează Adrian Muntean, proprietarul cluburilor. 

 

în cazul în care faci aceeaşi “mişcare” cu sărutul la poarta clubului My Way, ai reducere de 5 lei la intrare (de la 20 la 15 lei). Acolo te aşteaptă un concert cu Trupa Veche. Melodii pe care sigur le ştii deja, precum “Vama Veche”, “Hotel Cişmigiu” sau “Nu am chef azi”, vor fi cântate de noul solist al trupei, Bogdan Olaru, ales în urma votului fanilor. Concertul va începe la ora 22.30.

 

Pentru cei îndrăgostiţi unul de altul, dar şi de mişcare, Primăria Cluj-Napoca dă “undă verde” la patinoarul din Piaţa Unirii. Intrarea va fi gratuită, iar pe platoul din Piaţa Unirii vor avea loc tombole cu premii.  Vrei o “repetiţie generală” a căsătoriei voastre care urmează să aibă loc anul acesta? Sau vrei doar să te amuzi spunându-i “da” iubitului tău, la... mall? Primăria nu întrerupe tradiţionalele căsătorii de o zi, care vor fi pecetluite atât în Iulius Mall, cât şi în Polus Center.

 

Cei care vor să câştige ceva concret arătând lumii cât se iubesc sunt bineveniţi în cluburi precum After Eight, Ring sau Soul (fostul Zink), care organizează concursuri la care se câştigă weekend-uri cu destinaţii romantice şi alte premii “cu specific”.

 

De cealaltă parte a “baricadei” se află concertul Anti Valentine’s Day pe care trupa Ţapinarii îl va susţine în 10 februarie în Music Pub.  “Concertul face parte dintr-un turneu de şapte oraşe. La Cluj vom cânta o piesă nouă – «Dulce inconştienţă», şi vom lansa un album”, a detaliat Adrian Tănase, membru al formaţiei.

 

2010 este al nouălea an în care trupa organizează  turneul “Anti Valentine’s Day”, care este îndreptat, evident, doar împotriva felului în care este “ambalată” dragostea în 14 februarie.

 

“Problema este că dragostea, de Valentine’s Day, se vinde la tarabă. E un protest îndreptat împotriva comercializării aberante a iubirii”, a subliniat Tănase. Pentru Adrian Tănase va fi primul an în care va concerta împotriva dragostei de “pluş”, căsătorit fiind. “Nici soţia mea nu e deloc fan al ursuleţilor de pluş sau a inimioarelor roz”, a precizat muzicianul.

 

în aceeaşi zonă “anti-pupici” e şi Mihai Mărgineanu, care va cânta în 13 februarie în clubul Broadway. Organizatorii te invită la concert “dacă te-ai săturat de inimioare, pupici şi dragostea siropoasă din jur”.

 


 

Comenteaza