Vedetă la 5 ani: copilul Aaron Şerban, protagonist într-un film de Oscar european VIDEO

Vedetă la 5 ani: copilul Aaron Şerban, protagonist într-un film de Oscar european VIDEO
La numai cinci ani, Aaron Şerban este deja o vedetă. Băieţelul a jucat rolul principal în filmul "Superman, Spiderman sau Batman", peliculă care tocmai a câştigat distincţia pentru cel mai bun scurtmetraj la gala Premiilor Academiei Europene de Film.

Filmul lui Tudor Giurgiu spune povestea emoţionantă a unui copil care încearcă să îşi salveze mama bolnavă de inimă. În rolul micuţului spectatorii au putut face cunoştinţă cu Aaron Şerban, un copil de numai cinci ani din cartierul Mănăştur, pe care producătorii filmului l-au ales în urma unui casting realizat la grădiniţa la care învăţa.

Filmările au durat trei zile şi s-au desfăşurat atât pe coluarele Spitalului de Recuperare, cât şi în tramvaiul numărul 25. Au fost trei zile pline de muncă, dar şi de glume şi farse.

"La filmări a fost provocator, pentru că Aaron avea trei ani şi jumătate", spune mama lui Aaron, Andreea Şerban. De ce, aflaţi în materialul video

Aaron îşi aduce aminte de prietenia cu regizorul Tudor Giurgiu şi de cuvintele cu care începea fiecare zi de lucru: atenţie, motor. Dar nu a uitat nici întâmplările amuzante din timpul filmărilor.

"Am fugit cu un halat de doctor ca o fantomă prin coridor la doctor", spune el.

Pelicula "Superman, Spiderman sau Batman" a câştigat săptămâna trecută premiul pentru cel mai bun scurtmetraj din partea Academiei Europene de Film. Anterior, filmul a câştigat medalia de aur la Manhattan Short şi a fost premiat la festivalurile de film de la Munchen şi Aspen.

 

Comenteaza