VIDEO Armin van Buuren, cu gândul încă la Untold. "România, a fost epic!"

VIDEO Armin van Buuren, cu gândul încă la Untold.
A trecut aproape o lună de la ediţia din 2016 a festivalului Untold, însă DJ-ul olandez Armin van Buuren este cu gândul la show-ul susţinut pe Cluj Arena, unde a mixat până după ora 07:00 dimineața, s-a înfăşurat în steagul României și a afişat pe ecranele gigant de stadion mesajul: "I embrace Romania". Ba mai mult, a coborât de pe scenă în mijlocul fanilor, iar la ieşirea din arenă s-a pus în genunchi în faţa fanilor. Povestea s-a încheiat cu un foc de artificii.

Miercuri seara, pe 31 august, olandezul a postat pe o reţea de socializare un clip din timpul show-ului susţinut la Cluj-Napoca, însoţit de mesajul: "Romania, this was epic! Thank you so much for all your love, support, you guys are the best!" (România, a fost epic! Mulţumesc pentru toată dragostea şi suportul vostru, sunteţi cei mai tari!, n. red.).

VEZI CLIPUL AICI.

La show-ul lui van Buuren, la care au participat peste 60.000 de persoane, a fost prezent și primarul Clujului, Emil Boc. Acesta a fost însoțit de soția sa. Cei doi au stat până în zorii zilei, iar edilul a încărcat, în timpul spectacolului, mai multe clipuri video pe reţeaua de socializare Facebook.

Este pentru a doua oară consecutiv când van Buuren este headliner la Untold. În 2015, la prima ediţie a festivalului din Cluj-Napoca, acesta a stat mai bine de două ore peste programul alocat, iar la final a fost vizibil emoționat de feedback-ul primit din partea fanilor români.

Van Buuren este un nume important pe scena trance, atât ca DJ, cât și ca producător. Interesul său pentru muzica electronică a apărut încă din copilărie, el intrând în posesia primului sampler încă de la 14 ani. Primul său hit a fost "Blue Fear", lansat în 1995, sub Cyber Records.

De atunci au urmat o serie întreagă de producții ce au pătruns în clasamentele muzicale internaționale. În plus, a colaborat cu Tiesto pentru proiectele Major League și Alibi și a produs piesa Exhale alături de Ferry Corsten. Începând din anul 2000, el a lansat seria de compilații AVB, care s-au bucurat de succes la public.

Un an mai târziu, olandezul și-a început propria emisiune de radio, intitulată A State of Trance, în timpul căreia își făcea cunoscute creațiile. De-a lungul carierei, van Buuren a concertat în 25 de țări, beneficiind de sprijinul lui Dave Lewis. De curând, a prezentat un set de nouă ore pentru Dancetheater din Haga.

Printre locurile în care mixează constant se numără Passion, Godskitchen, Gatecrasher și Slinky - Marea Britanie, Glow - Washington și Ibiza. În luna mai a acestui an, artistul și-a lansat la Amsterdam cel de-al şaselea album de studio, "Embrace".

Untold 2016 a avut loc între 4 şi 7 august, iar headlineri au fost Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Afrojack şi Armin van Buuren.

Comenteaza