Week-end la "Puck" cu Crăiasa Zăpezii şi Ursulețul Winnie Pooh

Week-end la
Teatrul de Păpuși „Puck” vă așteaptă la sfârșitul acestei săptămâni cu două spectacole îndrăgite de cei mici, sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 11, se joacă spectacolul „Micimackó/„Ursulețul Winnie Pooh”, după A. A. Milne, iar duminică va avea loc o nouă reprezentație a spectacolului „Crăiasa Zăpezii”, de Hans Christian Andersen.

Spectacolul „Micimackó/„Ursulețul Winnie Pooh" va începe de la ora 11 și se va juca în limba maghiară. Acțiunea se petrece în Pădurea de 100 de acri, casa plină de veselie a ursulețului și a prietenilor săi, timidul Purceluș, Iepurele cel ager, melancolicul Aiurel, exuberantul Tigru, blânda Kanga cu aventurosul ei Roo și înțeleptul domn Bufniță. Regia este semnată de Kovács Ildikó, scenografia de Valentin Codoiu, muzica de Péter Vermesy, iar György László este asistent de regie. Din distribuție fac parte Giriti Réka, Pünkösti Laura, Takács Enikő, Kötő Áron și Urmánczi Jenő. Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Secția română a Teatrului de Păpuși „Puck" îi așteaptă pe micii spectatori clujeni cu spectacolul „Crăiasa Zăpezii", programat pentru duminică, 22 ianuarie, de la orele 11 și 12.30. Povestea lui Andersen vorbește cu căldură și tandrețe despre prietenie, într-un univers glacial.
„Obstacolele-test pe care Gerda le depășește, cu efort și sacrificii, pentru a-și proba devotamentul fațã de Edgar, dau seama despre forța unui caracter în devenire", precizează Traian Savinescu, regizorul spectacolului.
Distribuția este formată din Frunzina Anghel, Ramona Atănăsoaie/Angelica Pamfilie, Călin Mureșan, Iulia Dinescu, Andra Ștefan și Andreea Bolovan. Scenografia este semnată de Epaminonda Tiotiu. Vârsta minimă recomandată este de cinci ani.

Comenteaza