Live ZIUA LIVE | Intrăm în culisele Festivalului Internațional Transilvania Fashion alături de dr. Matei Miko și Cătălin Botezatu

ZIUA LIVE | Intrăm în culisele Festivalului Internațional Transilvania Fashion alături de dr. Matei Miko și Cătălin Botezatu

Dr. Matei Miko, producătorul Festivalului Internațional Transilvania Fashion, și Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai consacrați designeri români, sunt invitații jurnalistului Mihai Moga, miercuri de la 12:00, la ZIUA LIVE.

Emisiunea poate fi urmărită în direct pe zcj.ro sau pagina de Facebook ZIUA de CLUJ

Ediția 2024 a Festivalului Internațional de Modă Transilvania Fashion – Powered by Banca Transilvania va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 6-8 Septembrie 2024. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Pro Transilvania împreună cu Asociația ”Produs de Cluj”, în colaborare cu European Fashion Council și FashionTV, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca și al Consiliului Județean Cluj.

Parte a unui ciclu de evenimente dedicate prezentării, promovării și premierii creativității și excelenței în domeniu, Festivalul Internațional Transilvania Fashion (FITF) transformă Clujul, timp de trei zile, în capitala est-europeană a modei.

Află mai multe despre eveniment aici.

Comenteaza