Dan Petrescu: ”Mă înjură tot stadionul la mine acasă” / A arătat tribunelor 4 degete la finalul meciului

Dan Petrescu: ”Mă înjură tot stadionul la mine acasă” / A arătat tribunelor 4 degete la finalul meciului
| Foto: gsp.ro

Într derby-ul local desfăşurat în etapa a 30-a a Ligii 1, ultima a sezonului regulat, CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 4-0 (3-0), luni seara, pe terenul din Gruia.

Antrenorul Dan Petrescu a fost din nou indignat de faptul că este înjurat mereu pe stadionul de acasă. Acesta spune că le-a arătat 4 degete propriilor fani la finalul meciului cu echipa lui Ovidiu Sabău. 

”La cât sunt de înjurat, pot să fac și eu asta. Măcar să arăt patru degete! Atât! Dacă zic ceva, sunt certat, criticat. Mă înjură toți, peste tot. Am arătat patru la fanii mei. Am refulat și eu puțin la cât de înjurat sunt la mine acasă, unde sunt eu antrenor.

Trebuie întrerupt meciul când sunt înjurat. Sunt de 6 ani înjurat peste tot. Asta e viața, asta e România, mergem înainte. Sunt nimeni? Am scos românii în stradă ca jucător și ca antrenor am făcut rezultate! Asta merit?

Unde e respectul pentru o legendă? Zero! Asta e realitatea. Mă înjură tot stadionul la mine acasă. Ce să fac? Să tac din gură? Nu ai mei, vorbesc de ăia de... unde erau. Nu galeria lui CFR. Toată lumea uită ce am făcut pentru România.

Am zis să se oprească puțin meciul și să se reia. Să-i avertizeze. Eu vreau ca meciurile să se joace pe teren. Dar știu că nu e posibil, merg înainte, nu are cum să se oprească meciul că strigă unii”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Campioana României s-a impus luni seara în derby prin golurile marcate de Rangelo Janga (25 - penalty), Ermal Krasniqi (33), Cristian Manea (42 - penalty) şi Daniel Bîrligea (90+4).

Cu acest succes, CFR Cluj a adunat 63 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul Farul. Cu toate acestea, CFR Cluj beneficiază de rotunjire după înjumătățire și va intra în play-off cu 32 de puncte, la egalitate cu trupa lui Gică Hagi.

Comenteaza