BT, 1,5 milioane de euro pentru traning-urile oamenilor de afaceri

BT, 1,5 milioane de euro pentru traning-urile oamenilor de afaceri
Mai bine de 1.000 de antreprenori au beneficiat de cursuri în Clubul Antreprenorului Român, un proiect al Băncii Transilvania, doar în primeşe şase luni ale acestui an.

Este vorba în total de 1.099 de antreprenori care au participat la cele 32 de sesiuni de training organizate gratuit, în 21 de localităţi, de CIR, într-un proiect finanţat cu bani europeni în valoare totală de 1,5 milioane de euro.

"Antreprenorii au avut ocazia să înveţe astfel despre finanţarea prin credite bancare sau prin fonduri structurale, despre comerţ exterior, contabilitate, organizarea de tip cluster şi despre managementul negocierii", explică reprezentanţii Băncii Transilvania.

Cursurile au fost susţinute de experţi din cadrul a două dintre companiile partenere ale programului, SC GEA Strategy & Consulting SA - specializată în consultanță şi evaluare strategică şi SC Go Plan SRL - specializată în consultanță pentru afaceri şi management, în vederea accesării fondurilor europene, de profesorul universitar Vasile Puşcaş, fost negociator-şef al României cu Uniunea Europeană şi de către experţi ai Clubului Întreprinzătorului Român, care sunt angajaţi ai Băncii Transilvania.

Clubul Întreprinzătorului Român este o inițiativă a Băncii Transilvania. Prin activitatea sa, acesta susține antreprenorii români, gratuit, prin servicii şi acces la educație şi informație specializată. CIR oferă consultanță, informări periodice, instrumente de educație antreprenorială şi networking, precum şi suport în accesarea fondurilor europene nerambursabile unui număr de peste 16.000 de membri din întreaga țară.

Comenteaza