Curăţenie la ANAF, 20 de directori îşi pierd funcţiile

Curăţenie la ANAF, 20 de directori îşi pierd funcţiile
Peste 20 de şefi din cadrul ANAF îşi vor pierde funcţiile. Măsura face parte din planul de reorganizare a ANAF.

 

Începând cu data de 1 octombrie, comisarii Gărzii Financiare sunt în perioada de preaviz timp de 30 de zile. La sfârşitul lunii, instituţia lor se desfiinţează. Locul rămas liber din structura Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală va fi ocupat de Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.

La nivel naţional, se fac ultimele pregătirile pentru concursul de ocupare a celor 1.461 posturi de execuţie puse la bătaie, din care 280 de posturi sunt la Direcţia de Combatere a Fraudelor.

Şefii ANAF din judeţele Botoşani, Iaşi, Vaslui, Galaţi, Constanţa, Buzău, Dâmboviţa, Giurgiu, Mehedinţi, Olt, Dolj, Caraş, Timiş, Cluj, Maramureş, Ilfov şi în două sectoare din Bucureşti vor fi schimbaţi, arată realitatea.net.

Directorul DGFP Cluj Mihai Costin spune pentru ziuadecj.ro că nu a fost notificat în niciun fel de faptul că şi-ar pierde funcţia. "Eu nu am primit nimic", spune el.

La ANAF nimeni nu ştie nimic. "Şi noi am aflat informaţia tot de la televizor", spun reprezentanţii biroului de presă al instituţiei.

 

Comenteaza