300 de lei un revelion la Cluj

300 de lei un revelion la Cluj
Acesta este preţul mediu practicat de cele mai multe localuri din municipiu pentru noaptea de Anul Nou, cu băutura şi mâncarea incluse.

Pentru petrecerea de revelion la Cluj-Napoca, amatorii de distracţie în localurile bine cotate ale oraşului trebuie să scoată din buzunar, în medie, între 150 şi 450 de lei, în funcţie de meniul oferit şi de locaţia în care se desfăşoară aceasta. Hotelierii plusează cu pachete care includ cazare, mic dejun şi chiar intrare la spa.

Noaptea de Anul Nou la hotelul Stil (3*) se numeşte „Plăcerile vieţii", fiind cu muzică live, DJ profesionist, atmosferă de petrecere, meniu festiv, open bar nelimitat şi cocktail bar. Preţul este de 240 de lei de persoană, respectiv de 220 de lei dacă grupul este mai mare de 10 oameni, iar cazarea promoţională, de 80 de lei camera. Grand Napoca (4*) propune o noapte cu Fanfara Transilvania, orchestra Virtuozii Transilvaniei, muzică de dans cu Mădălina Danciu şi se aşteaptă la 1.600 de persoane care să îi treacă pragul, ca la revelionul trecut. Tarifele se încadrează între 190 şi 260 de lei, în funcţie de sala aleasă, cu meniu diferenţiat.

Petrecerea de la Ana Dome (4*) este una în stil american şi include primirea „ca pe Broadway", cu covor roşu şi şampanie, muzică live cu Aldo Blaga şi Tzikasax & DJ, plus magicianul Beloni. De asemenea, restaurantul va pune la dispoziţie transmisiuni în direct din Times Square, capitala distracţiei americane la noaptea dintre ani. Preţul este de 349 de lei. La Ramada, seara de Anul Nou poartă numele „The Great Gatsby" şi cuprinde muzică live cu trupa The Remakers şi un spectacol de mentalism cu Cristian Gog, câştigător al concursului „Românii au talent". Pachetul cu cazare costă 535 de lei, iar cel fără cameră la hotel, 450 de lei.

Reţeaua de localuri Janis are în ofertă opt tipuri de petreceri de revelion. Cele „cu tacâm" se ţin în My Way (280 de lei), Berăria Ursus (190 de lei) şi Janis Cultural Cafe (80 de lei), Casa Jazz are o consumaţie minimă de 80 de lei de persoană, băutură şi mâncare, la Janis Cluj, Stuf Cluj şi Biblioteca Janis intrarea e cu bilet de 20-30 de lei, care permite accesul în toate cele trei localuri, iar la Casa Folk accesul este liber. Lanţul Euphoria vine cu trei locaţii: Biergarten şi Fabrica de Bere (câte 250 de lei), cu voucher de 100 de lei pentru băuturi, respectiv Music Hall (150 de lei), diferenţierea fiind făcută de meniul propus.

Recent inauguratul restaurant Livada organizează în acest an primul său revelion, axat pe „cel mai savuros bufet din oraş", pentru 290 de lei, care include preparate româneşti şi internaţionale, în timp ce Indigo îmbie petrecăreţii cu un meniu oriental şi cu arome exotice, cu ierburi aduse din India. Muzica este asigurată de un DJ, iar costul este de 200 de lei de persoană, cu o reducere de 10% pentru grupuri. La Bricks, Rock Legends Night propune, pentru 330 de lei, mese personalizate: Beatles, Elvis, Roxette, Holograf, Phil Collins, Scorpions, Rolling Stones, Bon Jovi, Elton John, Eric Clapton, Pink Floyd, Queen, Roger Waters sau Iris.

Cei care vor şi cameră la hotel au un tarif de 49 de euro la City Plaza (5*), cu mic dejun şi acces la spa incluse. Hotelul Paradis (4*) are o noapte cu profil interbelic, la 300 de lei, respectiv 400 de lei cu o noapte de cazare. La restaurantul Napoca 15 tariful este de 248 de lei, iar la clubul Diesel, de 298 de lei, ambele cu băutură nelimitată. „Se anun?ă o noapte de distrac?ie, ca între prieteni, cu gastronomie aleasă, împrospătată pe tot parcursul nopţii, şi o lista impresionantă de băuturi. A doua zi, ca de obicei, vom organiza primul carnaval al anului, în Diesel Club. Cei care au participat la revelion au intrare gratuită în club, rezervarea de locuri fiind, totuşi, necesară. La intrare va exista şi un stand cu măşti, peruci şi alte accesorii", specifică organizatorii. 

Comenteaza