2000 de posturi vacante, scoase la bătaie la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

2000 de posturi vacante, scoase la bătaie la Bursa Generală a Locurilor de Muncă
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj va scoate vineri la bătaie 2000 de posturi vacante, în cadrul unei noi ediţii a Bursei Generale a Locurilor de Muncă.

Evenimentul va avea loc între 09:00 şi 13:00 pe holul etajului 1 al Sălii Polivalente şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca, fie că sunt sau nu în evidenţele agenţiei de ocupare.

Participanţii vor putea "răsfoi" posturile puse în joc de 40 de angajatori din judeţ, care vor pune în bătaie în total 2000 de locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare, postliceale, liceale medii, dar şi pentru muncitori necalificaţi, absolvenţii şcolilor profesionale, respectiv pentru persoanele cu dizabilităţi.

Bursa Generala a Locurilor de Muncă este una dintre măsurile active implementate de către AJOFM Cluj, care vine atât în sprijinul angajatorilor, oferindu-le posibilitatea recrutării şi selectării personalului adecvat specificului activităţii pe care o desfăşoară, cât şi în cel al persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca, oferindu-le oportunitatea de alege din oferta existentă sau de a se reorienta profesional.

 

 

Comenteaza