Clujenii vor distribui elemente de autobuze olandeze

Clujenii vor distribui elemente de autobuze olandeze
Grupul olandez de VDL Bus & Coach a desemnat societatea clujeană EVW Holding drept distribuitor oficial al produselor sale în România.


Clujenii vor fi responsabili de vânzările pentru noile produse, autobuze rulate şi de toate activităţile postvânzare a grupului olandez de pe piaţa românească. „Ambele companii sunt afaceri de familie, extrem de stabile din punct de vedere financiar şi au o viziune comună pe termen lung asupra relaţiilor comerciale şi a relaţiilor cu clienţii”, susţine Marcel Jacobs, director de vânzări al VDL. 
 
EVW Holding deţine filiale în Cluj-Napoca, Arad, Bacău, Brașov, Bucureşti, Constanța, Craiova, Iași, Gilău, acolo unde se află sediul companiei. Mărcile puse în vânzare de EVW erau până acum DAF, Isuzu şi Tatra. VDL este unul dintre cei mai mari producători de autobuze din Europa, activităţile principale fiind dezvoltarea, producţia, vânzarea, postvânzarea de module de autobuze, autocare şi şasiuri, achiziţia de autobuze second-hand. Producţia se desfăşoară în Olanda şi Belgia. Reţeaua VDL cuprinde 88 companii în 19 ţări, cu 10.400 angajaţi.

Comenteaza