Bursa locurilor de muncă "Acces pentru toți" vine la Casa de Cultură a Studenților (P)

Bursa locurilor de muncă
30 de companii își așteaptă candidații la bursa locurilor de muncă "Acces pentru toți’", eveniment ce va avea loc joi, 22 octombrie, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Agenţia de Consultanţă şi Afaceri Română organizează în data de 22.10.2015 bursa locurilor de muncă ,,Acces pentru toți'', în cadrul proiectului ,,Workcall'' POSDRU/165/6.2/S/143219, în municipiul Cluj-Napoca, între orele 09:00 şi 17:00.

Cei care sunt în căutarea unui job sau vor să afle care este oferta actuală pe piaţa forţei de muncă pot vizita Bursa locurilor de muncă ,,Acces pentru toți'' la Casa de Cultură a Studenților, unde vor putea aplica la oportunitățile deschise în cele 30 de companii participante.

Accesul este gratuit si nu sunt limite de vârstă sau experiență profesională, evenimentul fiind dedicat tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc muncă.

În cadrul bursei, participanții pot interacționa cu unii dintre cei mai doriți angajatori, fiind prezente companii cu domenii de activitate variate, care recrutează candidați din toată țara.

Vizitatorii vor putea alege dintr-o paletă largă de poziții deschise, potrivite pentru toate nivelele de experiență, în diferite departamente.

Bursa locurilor de muncă ,,Acces pentru toți'' este organizată în cadrul proiectului ,,Workcall'', implementat de Agenția de Consultanţă şi Afaceri Română în parteneriat cu FORUM GROUP, în calitate de beneficiar, SC Turda Salina Durgău SA și Asociaţia EDUTECO. Mai multe detalii despre proiect se pot gasi pe www.acar-eu.ro

Comenteaza