Orange lansează servicii de internet fix prin fibră optică, televiziune prin cablu şi telefonie fixă

Orange lansează servicii de internet fix prin fibră optică, televiziune prin cablu şi telefonie fixă
Orange intră în competiţie directă cu operatorii de cablu tradiţionali, lansând propriile pachete cu servicii de internet fix prin fibră optică, televiziune prin cablu şi telefonie fixă. Acestea sunt valabile începând de joi, 19 mai 2016, în Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, urmând ca acoperirea să fie extinsă în zonele urbane din restul ţării până la finalul anului.

„De 12 ani, Orange România este prima alegere a clienţilor pentru serviciile de telefonie mobilă, ceea ce se datorează, înainte de toate, calității pe care le-o oferim. Ambiția noastră este să aducem aceeași experiență și în utilizarea serviciilor convergente - calitate, simplitate, oferte avantajoase și relevante - astfel încât Orange să devină prima lor alegere pentru întreaga gamă de servicii telecom", a declarat Liudmila Climoc, CEO al Orange România.

Orange își extinde astfel portofoliul de servicii şi le oferă clienților soluții complete prin cele mai noi tehnologii atât pentru mobil, cât și pentru acasă. Cu Orange Mobil clienții au la dispoziţie servicii de voce și internet prin cea mai extinsă rețea 4G.

Noua ofertă de servicii Orange Home le aduce clienților internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixă, precum și soluții de monitorizare şi control al locuinţei de la distanţă.

Orange Home Net - 3 pachete, cu viteze maxime de download de 100 Mbps, 500 Mbps sau 1 Gbps, toate cu router Wi-Fi inclus. Pentru clientii Orange cu abonamente pentru serviciile mobile preturile sunt cuprinse intre 7 si 11 euro (cu TVA). Preturile pentru abonatii la serviciile mobile se aplica pentru contractele semnate pe o perioada de 24 de luni.

Orange Home TV - peste 160 de canale TV la o calitate excelenta a imaginii, cu ajutorul celei mai noi tehnologii de acces prin fibra optica. Serviciile sunt disponibile pe maxim 5 televizoare, intr-o locuinta, dintre care 4 pot avea televiziune digitala si unul televiziune analogica. Utilizatorii pot alege din 3 pachete de baza - Analog, Explore si Global - si 5 optiuni suplimentare, precum HBO sau Maxpack, ce ofera canale precum HBO si Cinemax. Pachetele de baza includ de la 51 la 121 canale TV si au preturi standard intre 6 si 9 euro pentru clientii Orange abonati la serviciile mobile. Preturile se aplica la activarea unui abonament Orange Home TV prin cablu, impreuna cu un abonament Orange Home Net pe 24 de luni.

Orange Home Fix este serviciul de voce fixa care include 100 de minute nationale si 100 de minute in retea pe luna, cu 1,25 euro/luna (cu TVA).

 

Etichete
Comenteaza