Noul Duster, prezentat la Salonul de la Frankfurt

Noul Duster, prezentat la Salonul de la Frankfurt
Noul model de autoturism SUV Dacia Duster a fost prezentat oficial la Salonul de la Frankfurt, în cadrul unei conferinţe susținute de Jean-Christophe Kugler, director de operațiuni al Regiunii Europa al grupului Renault.

Producătorii maşinii au dezvăluit deja că partea frontală se remarcă prin calandrul specific, încadrat de blocuri optice care accentuează lățimea percepută a vehiculului, ansamblu led repartizat în trei segmente, capotă reliefată, scut amplasat în partea inferioară a barei frontale, ca element de protecție. 
 
Acesta are un parbriz poziționat cu 100 mm mai în față și mai înclinat, bare de pavilion dispuse în prelungirea liniei parbrizului, jante din aliaj de 17 inch, pasaje ale roților puternic evazate, iar în spate, blocuri optice amplasate în extremitățile caroseriei, semnătură luminoasă cu patru carouri de culoare roșie, scut de protecție de dimensiuni mai mari. 
 
Precedenta generație a SUV-ului a fost comercializată în un milion de exemplare în ultimii șapte ani. Lansarea pe piaţă a noului model este programată pe 12 septembrie. Duster a fost al treilea model de autoturism ca volum de vânzări în România în primul trimestru al anului, după Logan şi Sandero, urmate de Skoda Octavia şi Ford Focus.

Comenteaza