Provocările managementului, dezbătute la Cluj-Napoca de lideri de top ai industriei din România

Provocările managementului, dezbătute la Cluj-Napoca de lideri de top ai industriei din România
„Organizația apreciativă” este tema centrală a celei de-a XII-a ediții a conferinței de business Putere prin Oameni, organizată de Fundația Centrul de Dezvoltare Managerială (CDM) miercuri, 25 octombrie, la Cluj-Napoca.

Aproximativ 150 de manageri și specialiști de top caută împreună răspunsuri la provocările managementului din prezent, cu accent pe valorificarea elementelor existente în companii. Invitații speciali ai evenimentului sunt Yves Caracatzanis, Managing Director Groupe Renault Romania, Miroslav Majoroš, CEO Telekom Romania, Shibu Nambiar, SVP & COO Genpact Europa, America Latină și Africa, Daniel Metz, CEO NTT DATA România și Shelly Hossain, director, Global Learning, UK.

Prima sesiune, „Perspective", debutează la ora 9.00 cu prezentarea „Apreciere și conducere", susținută de Florin-Ioan Petean, directorul executiv al CDM. Specializat în consultanță de management, liderul CDM caută în permanență perspective noi ale disciplinei care-l pasionează - prin lectură, programe de instruire și participarea la evenimente de profil.

„Putere prin Oameni" continuă cu prezentarea susținută de Yves Caracatzanis, Managing Director Groupe Renault Romania, care va vorbi despre importanța construirii încrederii într-o companie și practica Groupe Renault în conducerea schimbării. Implicat în grupul Renault din 1992, Yves Caracatzanis conduce divizia din România din aprilie 2016. Îi urmează apoi Shibu Nambiar, COO Genpact Europa, America Latină și Africa. Aflat pentru prima dată ca vorbitor la Cluj-Napoca, Shibu Nambiar are peste 18 ani de experiență în industria serviciilor, dintre care mai bine de 16 la Genpact. Provocarea sa este să construiască un ecosistem stabil pentru cei peste 10.000 de membri ai echipei din 12 sucursale ale diviziei, iar din această perspectivă va vorbi despre importanța de a cunoaște noile tendințe din mediul de business.

Miroslav Majoroš, CEO Telekom Romania, prezintă lumea unui lider curios, o lume care progresează având la bază această natură instinctivă. Înainte să vină în fruntea diviziei românești a Telekom, de la începutul lui 2016, Miroslav Majoroš a condus mai bine de 13 ani divizia din Slovacia. La rândul său, Daniel Metz, CEO NTT DATA România, vine cu o întrebare în mintea majorității liderilor din IT: Ce ne facem cu generația Millenials?. Daniel Metz a fondat în urmă cu 17 ani EBS România, companie achiziționată în 2013 de concernul japonez NTT DATA, unul dintre cei mai importanță furnizori ai industriei IT. El conduce în prezent NTT DATA România.

Îi urmează Shelly Hossain, director al Global Learning, a cărei prezentare se va axa pe beneficiile dezvoltării individuale pentru companii. Consultant în dezvoltare organizațională cu experiență practică de peste 20 de ani, este implicată și în activitatea universitară din Marea Britanie. Conferința „Putere prin Oameni" va continua după prânz cu o sesiune de dezbateri sub titulatura „Domenii diferite, transformări diferite".

Aproximativ 150 de manageri și specialiști din companii românești și multinaționale ce operează în România sunt așteptați la conferința de la hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca. 

Printre invitații din anii trecuți se numără Omer Tetik, CEO Banca Transilvania; Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom; Dominic Bruynseels, CEO Banca Comercială Română; Massimo Paronitti, General Manager, DeLonghi Romania; Costin Borc, CEO Lafarge, Steve Tarpey, CEO Human Dimensions, UK; Francois Coste, CEO Groupama Romania.

Comenteaza