Un transportator clujean îşi face depozit de 14.000 mp la Bucureşti

Un transportator clujean îşi face depozit de 14.000 mp la Bucureşti
Transportatorul olandez Logistic E van Wijk a preluat un depozit din capitală de 13.900 mp al dezvoltatorului P3 România.

Clădirea este de tip clasa A și include sisteme eficiente energetic, unități de răcire, izolare suplimentară a acoperișului, recuperare de căldură și iluminat cu leduri pentru consum redus, dar şi 400 mp de birouri. O echipă de 40 de persoane se va ocupa de distribuția a 15.000 de paleți pe lună.

Capacitatea de depozitare este de 18.000 de paleți, oferind posibilitatea de stocare pe sol și pe rafturi. Clădirea este împărțită în sectoare pentru zonele de temperatură ambientală și controlată, oferind posibilitatea de a păstra și produse alimentare. 
 
„În România avem 400 de angajați, 185 de camioane, 20.000 mp de spațiu de depozitare în București, Cluj-Napoca și Arad. Extinderea centrului nostru operațional arată angajamentul nostru față de piața românească”, a declarat Tudor Iuga, branch manager al LEW. „La P3 un depozit este mai mult decât o clădire, e o casă pentru o afacere”, spune Blake Horsley, country head al P3 România. 
 
LEW este un furnizor european de servicii integrate de transport si de logistică, având filiale în Olanda, România și Ucraina. Grupul are o flotă proprie de 300 de camioane Euro 5 și 6, și o cifră de afaceri consolidată de 80 de 40 de milioane de euro. P3 deţine 319.000 mp în 12 depozite din parcul P3 Bucharest, pe şoseaua de centură a capitalei.

Dezvoltatorul a finalizat recent aici trei noi clădiri, va livra alte două până la finele anului și plănuieşte să se extindă atât în capitală, cât și în centrul şi vestul țării. Portofoliul său cuprinde 185 de depozite pe 3,9 milioane mp în nouă țări şi terenuri de 1,8 milioane mp ce permit dezvoltarea de noi spații.

Comenteaza