Investiții de 5,5 milioane de euro într-un parc industrial al Clujului

Investiții de 5,5 milioane de euro într-un parc industrial al Clujului
Parcul industrial Câmpia Turzii din judeţul Cluj, operaţional din 2016, a atras investiţii de 5,5 milioane de euro de la patru companii, care vor crea 100 de locuri de muncă.

Compania Caso Mechatronics, ultima firmă rezidentă, a închiriat o suprafaţă de 8.100 mp pentru realizarea unei fabrici de producţie de maşini şi utilaje.

”Compania este nouă pe piaţă, iar fabri­ca pe care urmează să o construiască este pri­mul spaţiu de producţie al acesteia. Investiţia se va ridica la 260.000 de euro şi vor crea iniţial 10 locuri de muncă.

Au în plan să producă şi roboţi industriali, dar în primă fază se vor concentra pe prelu­cră­rile metalice şi fabricarea diferitelor utilaje”, a spus Remus Matei, directorul parcului industrial Câmpia Turzii, pentru ZF.

Primii investitori din parcul din Câmpia Turzii au fost companiile Marco Plast, Sosim Trans şi Berg Banat, care şi-au asumat cumulate in­ves­tiţii de 5,2 milioane de euro. Primele două fir­me deţin în cadrul parcului câte o par­celă de teren, iar Berg Banat a închiriat două parcele de teren. Parcul industrial, administrat de compania Parc Industrial Câmpia Turzii, deţinută de Consiliul Local Câmpia Turzii, este ocupat în proporţie de 100%.

Comenteaza