Liderul est-european în logistică ridică trei depozite pe 30.000 mp la Cluj

Liderul est-european în logistică ridică trei depozite pe 30.000 mp la Cluj
CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice din Europa Centrală şi de Est, va livra anul acesta 70.000 mp în parcurile industriale din Cluj, Piteşti şi Timişoara.

În parcul logistic din Cluj vor fi finalizate în trimestrul II trei depozite, cu o suprafaţă închiriabilă de 30.000 mp, în CTPark Timişoara va fi dată în funcţiune o clădire de 9.000 de mp, iar în CTPark Piteşti se vor finaliza două clădiri cu o suprafaţă închiriabilă de 30.000 mp. La nivel internaţional, dezvoltatorul şi-a mărit portofoliul de la 4,1 milioane mp de spaţii clasa A, la 4,5 milioane, în 80 de puncte strategice.

“CTP va continua să se dezvolte la fel de rapid şi anul acesta, atât pe piaţa locală, cât şi la nivel internaţional. Avem ţinte clare, pe care plănuim nu doar să le atingem, ci chiar să le depăşim în următoarea perioadă.

În România ne-am propus să creştem portofoliul de spaţii logistice la peste 1 milion mp, iar în Europa avem ca obiectiv atingerea a 10 milioane mp în următorii patru ani”, spune Remon Vos, director general al CTP.

La nivelul întregului său portofoliu naţional, CTP are planificată în 2018, o extindere de minimum 300.000 mp, concentrându-se masiv pe zona capitalei, unde deţine trei parcuri logistice a căror suprafaţă cumulată este estimată că va atinge 680.000 mp până la finalul lui 2018.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu 700.000 mp suprafaţă închiriabilă, în 10 oraşe: Cluj-Napoca, Turda, Arad, Bucureşti, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara şi Turda. Concurenții săi la nivel național sunt Impact, Kesz, Mega Mall și Immochan Imobiliare, potrivit portalului financiar Termene.ro.

Comenteaza