Foto Care sunt cele 3 puncte balneare din Cluj de pe harta digitală a apelor minerale și termale ale României

Care sunt cele 3 puncte balneare din Cluj de pe harta digitală a apelor minerale și termale ale României
3 puncte balneare din Cluj, pe harta digitală a apelor minerale și termale ale României
3 puncte balneare din Cluj, pe harta digitală a apelor minerale și termale ale României
3 puncte balneare din Cluj, pe harta digitală a apelor minerale și termale ale României

A fost lansată harta digitală a apelor minerale și termale ale României. Platforma cuprinde peste 500 de puncte balneare din 121 de localități, iar 3 dintre acestea sunt din judeţul Cluj. 

A fost lansată harta digitală a apelor minerale și termale ale României. Balneomap este o platformă prin care oamenii pot afla despre lacurile naturale care ajută la sănătatea fizică și psihică. Platforma a fost creată și dezvoltată prin sprijinul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă.

O treime din izvoarele termale ale continentului european sunt în România. Iar turismul balnear înregistrează o schimbare spre bine: peste 60.000 de bilete de tratament au fost decontate în acest an în stațiunile cu ape minerale și saline, potrivit postului public de televiziune, transmite g4.media.ro. 

Pe platforma care cuprinde peste 500 de puncte balneare din 121 de localități se află şi 3 puncte balneare din judeţul Cluj: Ocna Dejului, Turda şi Cojocna. 

Județul Cluj pe Balneomap:

Ocna Dejului - Indicaţii terapeutice:
Apă minerală clorurată, sodică, slab sulfatată de mare concentrație, hipertonă. / Boli Aparat Locomotor Boli Neurologice Periferice.

Turda - Indicaţii terapeutice
Apă minerală de lac, clorurată, sodică de mare concentrație, hipertonă. / Boli Aparat Locomotor Boli Respiratorii Boli Neurologice Periferice.

Cojocna - Indicaţii terapeutice
Apă minerală clorurată, sodică de mare concentrație, hipertonă. / Boli Aparat Locomotor

Comenteaza