4.500 de persoane, în căutarea unui nou job la Târgul de Cariere Cluj

4.500 de persoane, în căutarea unui nou job la Târgul de Cariere Cluj

Peste 60 de companii din domeniile Retail, Automotive, Turism, Consultanță, Inginerie, Producție tehnică, Servicii și BPO, Energie și Financiar-bancar au participat, în 26 și 27 martie 2019, la BT Arena, la Târgul de Cariere Cluj. 

Printre acestea s-au numărat: De’Longhi, Vertiv, Emerson, STC, Genpact, LIDL, Blue Projects, Kaufland, STA Travel, Michelin sau VOHKUS Technologies. Angajatorii au pus la dispoziție peste 2000 de locuri de muncă. Au existat joburi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei care au dorit o schimbare profesională. Firmele au integrat în ofertele lor și internship-uri sau calificări la locul de muncă. Firmele Amazon și Orange au recrutat în premieră la Târgul de Cariere Cluj, firma Amazon oferind posturi din categoria remote pentru cei din domeniul IT.

În cadrul celei de-a doua ediții I love my job Academy au participat speakeri din domeniul televiziunii, filmului, organizării de evenimente, psihologiei, medicinii. Printre aceștia s-au numărat: Irina Margareta Nistor, Dani Oțil, Cristian Hordilă, Bogdan Bob Rădulescu, Raluca Anton, Mircea Stoica, Diana Apan, Cosmin Andron, Anca Dinu și Bogdan Florea. I love my job Academy a însumat și o serie de prezentări din zona antreprenoriatului, cu Vlad Crișan, Ruben Perju, Vlad Icleanu și Radu Sălcudean.

„La Târgul de Cariere Cluj din această primăvară, companiile au oferit numeroase oportunități profesionale, axându-se pe nevoile candidaților. Au existat internship-uri atractive, remunerate, pe câteva luni și am constatat că mulți tineri au fost atrași de acestea. În fiecare sezon, Târgul de Cariere Cluj se dezvoltă și prin intermediul tuturor activităților din program dorim să încurajăm persoanele să se dezvolte profesional și personal.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere. Și la această ediție, recrutarea s-a făcut într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România.

Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă. Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma pune accent pe multitudinea de oportunități existente.

 

 

 

 

loading...
Comenteaza