A 15-a oară cu noroc? Infinity Capital (SIF Oltenia) încearcă să-și vândă acțiunile din Sinterom Cluj. Cât a scăzut prețul

A 15-a oară cu noroc? Infinity Capital (SIF Oltenia) încearcă să-și vândă acțiunile din Sinterom Cluj. Cât a scăzut prețul
| Foto: redurb.ro

Fondul Infinity Capital (fostul SIF 5 Oltenia) încearcă pentru a cinsprezecea oară să își vândă participația de 23.18% în Sinterom Cluj la prețul de 8,55 milioane de lei.

Fondul Infinity Capital (fostul SIF 5 Oltenia) intenționează să își vândă participația de 23.18% (1.56m actiuni) Sinterom Cluj (SIRM) - producător de componente pentru industria auto şi electrotehnică la pretul minim de 5.5 RON/acțiune (circa 1,72 mil. euro), printr-un ordin de vânzare de tip „totul sau nimic” (Ordinul de vanzare este de tip AON), potrivit unui raport oficial postat pe site-ul Bursei de Valori București (BVB).

Potrivit sursei citate, ordinul de vânzare este valabil de azi, 18 septembrie 2023.

Anterior, societatea de investiţii financiare intenționea să își vândă participația în Sinterom Cluj la prețul de 6.00 lei/acțiune.

Aceasta este a cinsprezecea încercare a companiei de a vinde deținerea în Sinterom, prețul minim fiind cu 56% mai mic comparativ cu prima ofertă.

Infinity Capital Investments SA Craiova este al doilea cel mai mare acționar al producătorului clujean de bujii Sinterom SA, cu 23,18% din participații, cel mai mare fiind Contactoare SA Buzău, cu 73,1% din titluri.

 

Comenteaza