Administratorii de POS-uri câștigă până la 1.400 de euro/lună. În Cluj sunt printre cele mai multe posturi libere

Administratorii de POS-uri câștigă până la 1.400 de euro/lună. În Cluj sunt printre cele mai multe posturi libere
| Foto: AllaSerebrina - Depositphotos.com

Salariul lunar pentru o persoană care muncește ca administrator de POS-uri, variază între 900 și 1.400 de euro. În Cluj sunt mai multe anunțuri de angajare pentru această poziție.

Un angajat pe poziţia de POS (Point Of Sale) administrator are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.400 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs

Clujul are printre cele mai multe anunțuri de angajare pentru administratorii de POS-uri

În prezent, 724 de posturi vacante pentru poziţia de POS administrator sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Cluj, Târgovişte şi Timişoara.

„Rolul unui POS administrator este de a gestiona solicitările POS (Procesatorul de Plăţi şi Societatea de Mentenanţă). Acest lucru implică urmărirea tranzacţiilor, verificarea erorilor primite şi oferirea de suport pentru soluţionarea acestora. Candidaţii care îşi doresc un astfel de rol trebuie să fie absolvenţi de studii superioare cu bune cunoştinţe de limba engleză, cunoştinţe PC şi experienţă în banking, în domeniul cardurilor. Salariul net pe care îl poate accesa o persoană pentru această poziţie este, în medie, de 900 - 1.400 de euro şi în prezent sunt multe poziţii deschise la nivel naţional, în Bucureşti, Cluj, Târgovişte sau Timişoara“, a explicat Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program flexibil, tichete de masă, tichete de vacanţă şi abonament medical la clinică privată.

 

Comenteaza