ALERTĂ ALIMENTARĂ: Fruct plin cu pesticide, restras de la comercializare

ALERTĂ ALIMENTARĂ: Fruct plin cu pesticide, restras de la comercializare
| Foto: https://playtech.ro/

Un produs plin cu pesticide a fost retras de pe rafturile unor mari hipermarketuri din țară. Produsul se vinde la Metro Cash & Carry Romania SRL, Penny și Carrefour.

Este vorba despre loturi de grapefruit roșu care au fost puse la vânzare în mai multe magazine din țară, inclusiv în județul Cluj. Motivul rechemării este o depăşire a valorilor admise pentru reziduuri de pesticide.

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunţat o altă alertă alimentară după ce furnizorul Karema Fruct SRL a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la clienţi a fructelor GRAPEFRUIT ROŞU, origine Turcia, Lot 15989.

„În cazul în care aţi cumpărat acest produs în perioada 07 – 15.06.2022, vă rugăm să nu-l consumaţi şi/sau să-l returnaţi în magazinele de unde l-aţi achiziţionat până pe 28.06.2022, urmând să primiţi contravaloarea lui.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident. Pentru informații suplimentare, puteți contactați SC KAREMA FRUCT SRL adresa de e-mail: sales@karemafruct.ro”, se arată în informarea privind retragerea acestui produs.

Detalii aici: http://www.ansvsa.ro/informatii-pentru-public/produse-rechemateretrase/

loading...
Comenteaza