Şampanie, vin şi meniuri internaţionale la bordul TAROM

Şampanie, vin şi meniuri internaţionale la bordul TAROM
Pasagerii operatorului naţional de transport aerian TAROM (foto) primesc de astăzi un nou concept de meniuri în regim de catering, au anunţat reprezentanţii companiei.
“Pasagerii vor avea meniuri îmbunătăţite şi noi sortimente de vin, şampanie şi bere, de calitate premium, atât pe cursele interne, cât şi pe cele externe”, arată conducerea operatorului. Serviciul este gratuit, iar călătorii pot opta pentru meniuri speciale, precum cel vegetarian, lacto-vegetarian, meniu de post, meniu fără sare sau meniu dedicat persoanelor diabetice, dar şi pentru cel indian, hindus, musulman ori cuşer.

Meniurile zilnice sunt propuse de bucătarul Antoine Bernard. “Am folosit noi reţete şi sosuri cu diverse arome şi culori, ca să diversificăm meniul”, a arătat acesta. TAROM este o companie aflată sub autoritatea Ministerului Transportului şi Infrastructurii şi efectuează în fiecare zi zboruri pe ruta Cluj-Napoca – Bucureşti. Pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca mai operează regulat companiile Wizz Air, Lufthansa, Carpatair, Malev, Blue Air şi Air Hungary.

(D.E.)

Etichete
Comenteaza