ANAF a recuperat peste 325.000 lei dintr-un foc după ce a vândut bijuterii la licitație

ANAF a recuperat peste 325.000 lei dintr-un foc după ce a vândut bijuterii la licitație
| Foto: whitestar1955 - Depositphotos.com

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scos la licitație obiecte metale şi/sau pietre preţioase confiscate, pe care le-a valorificat cu 326.325 de lei.

ANAF, prin Serviciul de valorificare bunuri Bucureşti din cadrul Direcţiei operative de valorificare bunuri confiscate - Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a organizat săptămâna trecută o licitaţie publică în urma căreia a realizat încasări de peste 320.000 la bugetul de stat.

Încasarile, în sumă de 326.325 de lei, au fost realizate prin valorificarea unui grup de obiecte metale şi/sau pietre preţioase compus din 136 de obiecte din aur.

Valorificarea s-a desfăşurat cu respectarea prevederilor art. 22 alin. (1) din H.G nr. 731/2007 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonanţei Guvernului nr.14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precizează instituţia.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza