ANAF o execută pe Elena Udrea. Două mașini și mai multe terenuri, scoase la vânzare

ANAF o execută pe Elena Udrea. Două mașini și mai multe terenuri, scoase la vânzare

ANAF scoate la licitație mai multe bunuri ale Elenei Udrea, condamnată la șase ani de închisoare pentru luare de mită în dosarul Gala Bute.

ANAF vinde două mașini aparținând fostului ministru Elena Udrea, dar și mai multe terenuri deținute de aceasta.

Astfel, potrivit Profit.ro,  ANAF scoate la licitație un Mercedes vechi de 17 ani și un Fiat 500 de 10 ani și șase terenuri situate în apropierea lacului Străulești.

Pentru Fiat 500 ANAF a cerut 7.158 euro și 7.685 euro pentru Mercedes Benz S500, iar pe cele șase terenuri, în suprafață totală de 5.000 de metri pătrați, Fiscul încearcă să obţină cel puţin 793.447 euro, preţ care include TVA.

Procedura Fiscului este ca preţul de pornire al bunurilor care nu se vând la prima licitaţie să fie redus la a doua cu 25%, iar la a o a treia încercare cu încă 25% din preţul iniţial. Ulterior, preţul nu mai scade.

Elena Udrea se află în Penitenciarul Târgșor, unde execută o pedeapsă de 6 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”. Fostul ministru are pe rolul instanţei supreme recursul în casație, ultima cale de atac împotriva sentinţei de condamnare. Magistraţii au anunțat că vor pronunța decizia peste două săptămâni, pe 24 octombrie.

Comenteaza