Aniversare la Aeroportul din Cluj-Napoca: Pasagerul cu numărul 17 MILIOANE al Wizz Air

Aniversare la Aeroportul din Cluj-Napoca: Pasagerul cu numărul 17 MILIOANE al Wizz Air
| Foto: Aeroportul International Avram Iancu Cluj

Pe Aeroportul Internațional Internațional ”Avram Iancu” a avut loc un eveniment aniversar. Compania aeriană low-cost Wizz Air a premiat miercuri, pasagerul cu numărul 17 milioane. 

Wizz Air a aniversat pasagerul cu numărul 17 milioane care a călătorit către și dinspre Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj din anul 2007 până în prezent. Pasagerul care a călătorit pe un zbor de la Bari la Cluj-Napoca, a fost premiat cu un voucher Wizz Air în valoare de 100 de euro.

Operând de la Cluj un total de 38 de destinații din 15 țări, Wizz Air continuă să își îndeplinească promisiunea de a oferi ocazii interesante de călătorie și de a contribui la dezvoltarea sectorului turistic din România, creând aproximativ 13.000 de locuri de muncă în industriile asociate, transmite Aeroportul Cluj. 

 „Luna iulie debutează cu aniversarea a 17 milioane de pasageri Wizz Air transportați pe rutele operate de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, din 2007 încoace. Wizz Air demonstrează că este una dintre cele mai puternice companii aeriene europene şi împreună reușim să oferim pasagerilor noştri  din Transilvania şi nu numai, aproximativ 40 de destinaţii din Europa şi Orientul Mijlociu.

În cei peste 15 ani de parteneriat de succes între compania aeriană Wizz Air şi Aeroportul Internațional Cluj, compania aeriană și-a dezvoltat semnificativ operațiunile, asigurând un flux de trafic consistent, care este esenţial pentru eficiență operațională și profitabilitate, contribuind astfel semnificativ la dezvoltarea economiei şi a turismului regional.””, a declarat David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj.

17 milioane de călători au zburat către și dinspre Cluj cu Wizz Air

„Suntem încântați să sărbătorim această realizare. Prin faptul că serviciile noastre au fost alese de 17 milioane de călători care au zburat către și dinspre Cluj, suntem cu adevărat onorați să facem parte din experiența lor de călătorie. Rămânem dedicați pe mai departe promisiunii de a deservi interesele pasagerilor noștri români, oferindu-le destinații interesante și tarife accesibile.

Wizz Air își invită cu drag pasagerii să se îmbarce la bordul aeronavelor sale sustenabile și să exploreze minunatele destinații WIZZ”, a transmis Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza