Antalya, cea mai solicitată pentru chartere din Cluj

Antalya, cea mai solicitată pentru chartere din Cluj

Stațiunea Antalya, din Turcia, este destinaţia către care vor fi operate cele mai multe zboruri charter cu plecare de la Cluj-Napoca în acest sezon estival, anunță conducerea agenției de turism Christian Tour.

Pentru sezonul 2019, aceasta a contractat 125.000 de locuri pe avioanele charter, cu 33% mai multe decât în sezonul 2018. Antalya este destinaţia către care agenția va opera cele mai multe zboruri charter, cu plecare de pe principalele aeroporturi din ţară. Aceste aerogări sunt Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Târgu-Mureş și Iaşi. De asemenea, compania va opera zboruri charter şi către destinaţii din Grecia, Egipt, Tunisia şi Spania.

Christian Tour a decis să majoreze asigurarea în caz de insolvenţă de la trei la cinci milioane de euro, poliţă încheiată în decembrie 2018. Noua poliţă de asigurare încheiată de Christian Tour este valabilă începând cu 30 martie 2019. "Este firesc să facem acest demers în condiţiile în care în primul trimestru al anului am înregistrat o creştere a vânzărilor de 38% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut", a declarat Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour.

Principalii tour-operatori din România sunt Concept Consult, Fly Go Voyager, Touring Europabus, Hotelair și Business Travel, conform portalului financiar Termene.ro.

Comenteaza