Aproape o mie de joburi disponibile săptămâna viitoare la Cluj

Aproape o mie de joburi disponibile săptămâna viitoare la Cluj
Aproape o mie de locuri de muncă disponibile în Cluj săptămâna viitoare, cele mai multe din ţară, conform Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

În total în ţară sunt disponibile peste 11.100 de locuri de muncă săptămâna viitoare. Cele mai multe sunt în Bucureşti şi în judeţele Cluj, Iaşi, Dolj, Braşov, Hunedoara, Timiş, Neamţ şi Bihor.

Astfel, cele mai multe posturi vacante sunt în Capitală (923) şi în judeţele Cluj (965), Iaşi (814), Dolj (712) şi Braşov (559).

De cealaltă parte, cele mai puţine locuri de muncă sunt în judeţele Caraş-Severin (19), Ialomiţa (44), Galaţi (46) şi Olt (50).

Angajatorii au pentru persoanele cu studii superioare 788 de locuri de muncă, cele mai multe pentru ingineri şi subingineri, consultant financiar şi consilier juridic (câte 10), director vânzări şi analist servicii client (câte 9).

În schimb, pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile 10.356 locuri de muncă, cele mai multe pentru confecţioner-asamblor articole din textile (983), operator confecţioner în industria de îmbrăcăminte-ţesături, tricotaje, materiale sintetice (730) şi muncitor necalificat în industria confecţiilor (691).

Comenteaza