Arhivatorul a mutat documentele de la Institul Inimii

Arhivatorul a mutat documentele de la Institul Inimii

Arhivatorul Plus a relocat 2.000 de documente în vederea eliberării anexelor instituției Institutului Inimii de Urgență pentru Boli Cardiovasculare (IIUBC) Niculae Stăncioiu Cluj-Napoca pentru a ajuta la reorganizarea activității în contextul pandemiei de coronavirus.

Societatea cu sediul în Luncani a decis să ofere gratuit până la finalul anului preluarea, depozitarea, dezinfectarea și arhivarea documentelor de la unități medicale care luptă împotriva coronavirusului. La IIUBC s-au eliberat anexe ale unității medicale. În acest context institutul își reorganizează activitatea pentru a folosi mai eficient spațiul economisit pentru activități productive în lupta împotriva coronavirusului.

„Ne ocupăm în mod gratuit de tot ce înseamnă preluarea, transportul, dezinfectarea și depozitarea documentelor. Ne bucurăm că institutul a răspuns ofertei noastre și asigurăm că documentele sale sunt dezinfectate și arhivate în cele mai sigure condiții” a menționat Florin Cuc, directorul general al Arhivatorul.

El a precizat că toate instituțiile medicale din Cluj, Timișoara, București care au nevoie de eliberarea spațiilor ocupate de documentele arhivate pot apela în mod gratuit la ajutorul companiei. Depozitul său principal a fost finalizat în 2015, are suprafața construită de 5.000 mp și capacitatea de conservare a 200.000 ml de arhivă.

Comenteaza