Au început testele pentru berea nefiltrată de la Cluj

Au început testele pentru berea nefiltrată de la Cluj
Probele tehnologice pentru ultimele detalii de fabricaţie ale berii nefiltrate Ursus au început, anunţă compania de bere. Linia de producţie a fost instalată iar unitatea, care va fi deschisă oficială în următoarele săptămâni, include un bar „şi va oferi experienţa autentică de a vedea cum se produce berea special concepută pentru piaţa locală", anunţă compania.
">

„Berea care se face acum este destinată testărilor şi ajustărilor, dar deja putem spune că facem bere pe noua instalaţie, şi e nemaipomenit să vezi cum o idee prinde contur şi viaţă", spune vicepreşedintele de marketing al Ursus, Grant McKenzie, într-un comunicat difuzat astăzi de companie. Reţeta pentru berea care va fi produsă la Cluj, după închiderea fabricii de bere care a lăsat pe drumuri majoritatea angajaţilor, a fost aleasă pe baza voturilor a 100 de clujeni.

Comenteaza