Au început testele pentru berea nefiltrată de la Cluj
- Scris de Mihai Prodan
- 25 Mai 2011, 15:03
- Economie
- Ascultă știrea
DISTRIBUIE
Probele tehnologice pentru ultimele detalii de fabricaţie ale berii nefiltrate Ursus au început, anunţă compania de bere. Linia de producţie a fost instalată iar unitatea, care va fi deschisă oficială în următoarele săptămâni, include un bar „şi va oferi experienţa autentică de a vedea cum se produce berea special concepută pentru piaţa locală", anunţă compania.
">
„Berea care se face acum este destinată testărilor şi ajustărilor, dar deja putem spune că facem bere pe noua instalaţie, şi e nemaipomenit să vezi cum o idee prinde contur şi viaţă", spune vicepreşedintele de marketing al Ursus, Grant McKenzie, într-un comunicat difuzat astăzi de companie. Reţeta pentru berea care va fi produsă la Cluj, după închiderea fabricii de bere care a lăsat pe drumuri majoritatea angajaţilor, a fost aleasă pe baza voturilor a 100 de clujeni.
DISTRIBUIE
Comenteaza