Bilete de avion din Cluj la Dublin, Chișinău sau Lisabona cu reducere de 1 Decembrie

Bilete de avion din Cluj la Dublin, Chișinău sau Lisabona cu reducere de 1 Decembrie
| Foto: hisky.aero

Compania aeriană HiSky oferă 10 euro reducere la toate zborurile de Ziua Națională a României. „1DECEMBRIE” este codul pentru discount, iar oferta e valabilă până pe 5 decembrie.

HiSky operează zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano) iar luna aceasta începem cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan, fondator și director general HiSky cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie. Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

Comenteaza