Bistro Engels: “Am igienizat localul până târziu în noapte”

Bistro Engels: “Am igienizat localul până târziu în noapte”
Localul de pe Calea Dorobanților a fost redeschis după acțiunea de igienizare | Foto: Bistro Engels

Conducerea Bistro Engels City (BEC) susține că problemele semnalate de inspectorii de la Protecția Consumatorilor au vizat doar igienizarea localului și nu alimente expirate sau neconforme.

“Zilele trecute am avut parte de un control al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) la BEC ca urmare a unei sesizări din partea unui client nemulțumit. În urma controlului, căruia i-am oferit deplină noastră colaborare, am închis locația noastră timp de o după-masă pentru a remedia deficiențele asupra cărora oficialii ANPC ne-au atras atenția.

Întreaga noastră echipă a lucrat la igienizarea unor zone din spațiile de lucru până târziu în noapte pentru a îndepărta orice dubiu cu privire la calitatea actului profesional. A două zi dimineața, în urma prezentării probelor operațiunilor efectuate oficialităților, am și primit permisiunea să ne continuăm activitatea”, au comunicat reprezentanții BEC.

Da Vinci, Engels sau Napoca 15 se numără printre restaurantele a căror activitate a fost sistată de Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) Cluj.

"Având în vedere că s-au finalizat actele și ținând cont de faptul că au remediate deficiențele constatate până în prezent, mai puțin la Napoca 15, restaurantele și în același timp locul unde se țin evenimente cu mulți participanți cu probleme ce țin de cele semnalate sunt printre altele Motel Gilău, Bistro Engels de pe strada Dorobanților, restaurantul Da Vinci și încă un local din Gilău", a comunicat CRPC.

În urma controalelor, comisarii au dispus oprirea definitivă de la comercializare a 315 kg de produse neconforme şi oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficienţelor. Controalele au vizat cinci restaurante din municipiul Cluj-Napoca, acestea fiind amendate şi închise temporar.

Având în vedere că deficienţele constatate puneau în pericol sănătatea şi intereselor economice ale consumatorilor, CRPC a dispus un control tematic regional care să cuprindă toate unităţile de alimentaţie publică.

Comenteaza