Bugetarii pot respira ușurați, deocamdată. Se mai amână tăierea sporurilor

Bugetarii pot respira ușurați, deocamdată. Se mai amână tăierea sporurilor

"Problematica sporurilor e una complexă, care va fi abordată în proiectul de lege de îmbunătățire a legii salarizării în sectorul public", a declarat liderul PNL Ludovic Orban.

"Dacă vom propune amendamente în dezbaterea parlamentară a legii bugetului de stat, o vom face de comun acord în cadrul coaliției și vom anunța acest lucru", a declarat Ludovic Orban.

Tot luni, la finalul ședinței liderilor coaliției de guvernare, liderul USR, Dan Barna, a declarat: "Momentan nu o să vină nimic dinspre guvern legat de sporuri. Pe legea bugetului nu se modifică nimic la sporuri. Rămâne să se facă pe legea salarizării. (...) Vom decide și va fi o dezbatere în Parlament care dintre sporuri trebuie eliminate”, a spus Barna.

Premierul Florin Cîțu și ministrul Muncii, Raluca Turcan, au anunțat că atât Legea salarizării, cât şi Legea pensiilor vor fi amendate anul acesta, transmite hotnews.ro.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza