Foto Casă tradiţională SUPERBĂ, la 90 de km de Cluj-Napoca. Cu cât se vinde

Bălnaca, la doar 90 de km de Cluj, sat din județul Bihor, găzduiește, pe lângă cadrul natural intim și liniștit, o proprietate în pur stil tradițional, proaspăt renovată pentru un confort modern.

împreună cu cele 1,8 hectare de pământ și priveliștea minunată spre valea Crișului, casa a fost construită din lemn și materiale naturale cu scopul deconectării de la stresul cotidian. Spațiul interior a fost amenajat astfel încât să spună o poveste, să reflecte pasiunea pentru ambianța rustică, dar cu accente boho și influențe contemporane. 

În exteriorul casei beneficiați de o terasă spațioasă, pregătită să găzduiască mese gustoase împreună cu familia și prietenii, înconjurați de frumusețea naturii. Scările mari de lângă zona de ședere ce are vizibilitate la grădină sau la fântână pot fi folosite ca și gradene pentru serile cu proiecție de film. Șura este gândită în două zone principale: zona de luat masa și zona de relaxare sau de lucru în zilele când se dorește detașarea de mediul cotidian. 

Preţul casei este de 200.000 de euro. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza