Ce caută companiile de IT din Cluj. 40 angajatori vin cu oferte la Sala Polivalentă

Ce caută companiile de IT din Cluj. 40 angajatori vin cu oferte la Sala Polivalentă

Evenimentul dedicat industriei software reunește 40 de angajatori din domeniu. De asemenea, vor fi organizate workshop-uri cu participare gratuită.

Ce caută companiile de IT din Cluj-Napoca

Peste 40 de angajatori sunt în căutare de pasionați de tehnologie la evenimentul de recrutare dedicat industriei IT. Multe companii vin cu oferte care de care mai atractive pentru candidați. Magneti Marelli angajează tineri calificați pentru noul centru de cercetare-dezvoltare, deschis în ianuarie la Cluj-Napoca. O altă mare companie prezentă în Cluj, Siemens Corporate Technology, caută IT-ști pentru pozițiile deschise în echipele SAP, ABAB, Java și .NET.

Nici programele de Internship nu sunt neglijate. Amplexor este în căutare de studenți sau absolvenți pasionați de PHP sau Java. Programele de internship oferite au o durată de două luni, iar candidații vor învăța bazele dezvoltării website-urilor, cu ajutorul tehnologiilor sau a platformelor web ca PHP și Dural sau Java. Steelcase oferă programe de internship în echipele .NET și SAP, dar și locuri de muncă part-time.

Mulți angajatori vin cu oferte numeroase, ca Bosch Cluj, care are 20 de poziții deschise pentru candidați. S-au înscris la TdC companii ca Steelcase, Magneti Marelli, Siemens, Amplexor, Bosch, Catalysts, Continental, Erny, Halcion Mobile, Hosterion, MHP (Porsche), MindMaze, Porsche Engineering, Redsharp sau Riverbed.

În fiecare dintre cele două zile vor fi organizate la Sala Polivalentă și seminarii cu participare gratuită.

Unul dintre workshopuri este organizat joi, de ora 14:00, de compania Siemens și se adresează atât celor interesați de cele mai noi tehnologii SAP, cât și studenților din domeniul tehnic. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac aici: http://www.targuldecariere.ro/cluj-it/seminarii/

Vineri este rândul specialiștilor din cadrul companiei Bosch să îi învețe pe pasionați despre ce înseamnă o fabrică inteligentă, în cadrul workshopului “Everything connected for a smart factory: from Automation to Big Data”. Locul de desfășurare este tot Sala Polivalentă, de la ora 14:00, iar înscrielile se fac aici: http://www.targuldecariere.ro/cluj-it/seminarii/

Voluntari și tombolă Electric Castle

La ediția din această primăvară, organizatorii TdC pun un accent deosebit pe programele de voluntariat. Astfel, Târgul de Cariere a încheiat un parteneriat strategic cu Electric Castle. Reprezentanții evenimentului vor recruta viitori voluntari pentru festivalul de muzică din acest an, ce va avea loc la Castelul Banffy de la Bonțida, prin organizarea de interviuri pe loc. De asemenea, toți participanții la Târgul de Cariere vor putea să se înscrie la tombola ce le va da ocazia să câștige un abonament gratuit la EC 2018.

A 11-a ediție a Târgului de Cariere Cluj IT se desfășoară joi și vineri, 19-20 aprilie, la Sala Polivalentă.

loading...
Comenteaza