Ce salarii au consultanții bancari. Sunt căutați la Cluj și pot lucra hibrid

Ce salarii au consultanții bancari. Sunt căutați la Cluj și pot lucra hibrid
| Foto: kantver - Depositphotos.com

Consultanții în servicii bancare pot ajunge la o remunerație lunară de până la 1.000 de euro.

Un angajat pe poziţia de consultant în servicii bancare are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Consultanții bancari sunt căutați la Cluj și pot munci hibrid

În prezent, 1.563 de posturi vacante pentru poziţia de consultant în servicii bancare sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Timişoara, Cluj etc.

„Un consultant în servicii bancare este un profesionist care oferă consultanţă şi asistenţă clienţilor în ceea ce priveşte diverse aspecte legate de serviciile bancare şi financiare. Rolul unui consultant în servicii bancare poate varia în funcţie de experienţa sa şi de specificul locului de muncă, dar în general, el sau ea poate efectua activităţi de consultanţă bancară, consultanţă privind produsele bancare, analiză a riscurilor şi asigurare, activităţi de planificare şi evaluare. Un consultant în servicii bancare are studii superioare absolvite, cunoştinţe despre proceduri şi fluxuri operaţionale bancare şi experienţă cu operaţiuni cash/noncash. Totodată, abilităţile soft sunt foarte apreciate, rolul presupunând interacţiunea zilnică cu publicul şi gestionarea unor informaţii ce necesită o foarte bună atenţie la detalii. Oferta salarială este de 800-1.000 euro net lunar“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, tichete de vacanţă şi program de lucru hibrid.

 

Comenteaza