Ce salarii au specialiștii în vânzări. Sunt foarte căutați la Cluj

Ce salarii au specialiștii în vânzări. Sunt foarte căutați la Cluj

Specialiștii în vânzări pot ajunge la câștiguri salariale de până la 1.000 euro pe lună.

Un angajat pe poziţia de specialist în vânzări are un salariu care variază, în medie, între 750 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Specialiștii în vânzări, printre cei mai căutați la Cluj

În prezent, 4003 de posturi vacante pentru poziţia de specialist în vânzări sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti - Ilfov, Cluj, Timişoara, Arad.

„Vânzările sunt un domeniu aflat mereu în topul celor mai dinamice domenii atât din punct de vedere ofertă, cât şi interes din partea candidaţilor. Indiferent de domeniul de specializare, rotaţia candidaţilor este net superioară altor domenii, fiind vorba despre poziţii care valorifică în primul rând abilităţile native ale candidaţilor, nefiind obligatorii cunoştinţe tehnice sau acreditări speciale. În plus, este un domeniu agreat şi relativ uşor de accesat de către candidaţii tineri, cei mai mulţi dintre angajatori oferind specializare şi formare în cadrul rolului”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, bonuri de masă si/sau de vacanţă, asigurare medicală, program de lucru flexibil, traininguri şi cursuri pentru dezvoltare profesională.

Comenteaza