Clujenii de la Samsara își deschid primul restaurant la București

Clujenii de la Samsara își deschid primul restaurant la București

Proprietarii restaurantului vegetarian Samsara Foodhouse vor da în funcțiune prima unitate din afara Clujului, în capitala țării.

„Pe lângă seria de evenimente cu meniu de degustare Samsara Pop-Up Stories pe care le pregătim, lucrăm la un proiect în Bucureşti. Urmează să lansăm serviciul de delivery şi acolo.

La începutul anului viitor deschidem și un nou restaurant, împreună cu Andrei Chelaru (unul dintre cei mai reprezentantivi chefi din noua generaţie, n. red.), head chef al Samsara Bucureşti”, au relatat reprezentanții unității din Cluj, conform ZF.

Samsara înseamnă în sanscrită ciclicitatea vieţii și este unul dintre cele mai inspirate proiecte gastronomice locale. Afacerea a început acum 10 ani, când s-a deschis Samsara Teehouse. Restaurantul serveşte acum preparate naturale, cu specific vegetarian, vegan și raw vegan, cel mai mare de acest gen din România.

Principala sursă pentru ingredientele din meniu sunt producătorii locali. Bucătăria este condusă de Ionuţ Crişan, noul head chef al restaurantului, şi de Horia Simon, director culinar. Echipa unității este formată din 100 de persoane.

Comenteaza