CNAIR face angajari! Ce posturi sunt scoase la concurs

CNAIR face angajari! Ce posturi sunt scoase la concurs

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere angajează personal, cu și fără experiență, pe mai multe posturi.

CNAIR anunță că organizează în această perioadă concurs pe 6 posturi vacante de inginer, după cum urmează:

Concurs pentru ocuparea a 2 posturi de ingineri în cadrul Biroului Pregătire Investiții Lucrări de Artă/ Direcția RK, Reabilitare, Înlocuire Lucrări de Artă / CNAIR Central.

Concurs pentru ocuparea unui post de inginer în cadrul Biroului Consolidări/ Direcția RK, Reabilitare, Înlocuire Lucrări de Artă / CNAIR Central.

Concurs pentru ocuparea a 2 posturi de inginer fără experiență în cadrul Serviciului Promovare SF Pentru Autostrăzi și DN/ Direcția Tehnică/ CNAIR Central.

Concurs pentru ocuparea unui post de inginer în cadrul Compartimentului Cadastru,Topografie și Geodezie/ Departament Exproprieri/CNAIR Central.

De asemenea, CNAIR organizează concursuri și pentru mai multe posturi vacante de consilier juridic:

Concurs pentru ocuparea a 2 posturi de consilier juridic în cadrul Serviciului Control Intern/ CNAIR Central și

Concurs pentru ocuparea unui post de consilier juridic în cadrul Biroului Control Integritate/ CNAIR Central.

Concurs pentru ocuparea a 3 posturi de consilieri juridici/ UIP 3 DN-uri/ Direcția Implementare Proiecte/ CNAIR Central.

Concurs pentru ocuparea a unui post de consilier juridic în cadrul Biroului Litigii de Muncă/ Direcția Resurse Umane/ CNAIR Central.

Concurs pentru ocuparea a 2 posturi de consilieri juridici în cadrul Serviciul Revendicări/ Direcția Implementare Proiecte/ CNAIR Central.

Concurs pentru ocuparea a unui post de consilier juridic în cadrul Departamentului Reprezentare Instanță/Direcția Juridică/CNAIR Central

Condițiile necesare participării la concursuri, termenele limită pentru depunerea dosarelor în vederea înscrierii, tematica, bibliografia, fișele posturilor vacante, informațiile aferente și cererile tip pentru înscriere se regăsesc pe site-ul CNAIR, secțiunea Cariere.

Dosarele se depun la registratura CNAIR, Sediul Central, B-dul Dinicu Golescu, nr. 38 (Palat CFR, Poarta A), Sector 1, București, în intervalul orar luni-joi: 08.30-15.30; vineri: 08.30-13.00.

Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul Pregătire Personal și Relația cu Sindicatele – telefon: 0212643371 și la adresa de e-mail: bpprs@andnet.ro.

Comenteaza