Compania care modernizează „terminalul plecări” de la Aeroportul Cluj angajează specialiști cu salarii de până la 12.000 de lei/lună

Compania care modernizează „terminalul plecări” de la Aeroportul Cluj angajează specialiști cu salarii de până la 12.000 de lei/lună

UTI Construction and Facility Management (UTI CFM), firma care va extide „terminalul plecări” de la Aeroportul Internațioanal „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, angajează mai mulți specialiști, iar salariile pot ajunge până la 12.000 de lei pe lună.

UTI Construction and Facility Management (UTI CFM), divizia de construcţii a UTI Grup, fondat de către omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu va moderniza zona de așteptare „terminal plecări" de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu" din Cluj-Napoca. Valoarea licitației este de 1.360.000 lei. Acum, firma caută să angajeze 100 de specialiști pe salarii de până la 12.000 de lei pe lună.

Aeroportul Cluj a anunțat semnarea contractului de proiectare și execuție pentru obiectivul de investiții „Extindere terminal pasageri plecări pe latura de Nord” la începutul lunii trecute. Astfel, „Poarta aeriană a Transilvaniei” va avea terminalul plecări extins cu aproximativ 7.200 de metri pătrați, iar platforma de staționare aeronave cu aproape 9.000 de metri pătrați.

Firma care modernizează „terminalul plecări” de la Aeroportul Cluj caută specialiști pe salarii de până la 12.000 lei/lună

Echipa UTI CFM numără în prezent peste 890 de oameni, iar oficialii companiei spun că vor să mai angazeze peste 100 de persoane cu specializări tehnice.

Căutăm instalatori, mecanici, electricieni ANRE IIB, tehnicieni curenţi slabi, ingineri instalaţii electrice şi mecanice, şefi de şantier şi manageri de proiect. Salariile personalului de execuţie pornesc de la 5.000 de lei net şi pot ajunge la peste 7.000 de lei net, în funcţie de experienţă şi autorizările deţinute. Pentru ingineri, şefi de santier şi manageri de proiect, salariile pornesc de la 6.000 de lei şi pot ajunge la 12.000 de lei, în funcţie de studii, experienţă şi certificări - Cristian Costea, directorul general al societăţii, potrivit ZF.

Compania este deschisă să aducă în echipă studenţi şi absolvenţi cu profil tehnic (hidrotehnică, automatică şi informatică, ingineria instalaţiilor, inginerie mecanică şi robotică, construcţii) care doresc să facă practică într-o companie românească şi să înceapă o carieră de viitor. Stagiile de internship sunt plătite, iar întreaga activitate de învăţare la locul de muncă se face cu coordonarea unor mentori cu experienţă, mai spun oficialii UTI CFM potrivi sursei citate.

Divizia de construcții a grupului mizează pe o cifră de afaceri record în 2023, de peste 77 mil. euro, în creştere cu 71% faţă de veniturile de aproximativ 45 mil. euro înregistrate anul trecut.

Comenteaza