Foto Conceptul de business hotel, dus la un alt nivel. West City Hotel, experiențe ce depășesc așteptările

West City Hotel este locul în care standardele înalte ale serviciilor oferite și conceptul modern converg în ospitalitatea veritabilă ce caracterizează acest hotel business.

Hotelul dispune de 101 camere și apartamente amenajate în stiluri diferite ce se pliază pe personalitatea fiecărui oaspete. Cele 51 de camere cu un generos pat matrimonial sunt potrivite atât pentru cei care călătoresc singuri, dar și pentru cupluri.

Camerele twin sunt ideale pentru partenerii de afaceri care călătoresc împreună, iar cele 8 apartamente surprind așteptările și celor mai pretențioși clienți, oferind o zonă de living amenajată pentru relaxare, dar și pentru lucru la birou.  

Pentru ca serviciile să fie complete, hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri. Acesta este deschis pentru servirea unui mic dejun gustos și energizant, sau pentru încheierea unei zile pline cu o cină care să îți delecteze toate simțurile datorită imaginației bucătarilor, dar și a ingredientelor folosite.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților business, hotelul dispune de 4 săli de conferință cu capacități diferite, ce pot fi închiriate atât pentru ședințe și traininguri restrânse de 10 persoane, cât și pentru evenimente de amploare ce adună peste 300 de participanți. Pentru ca evenimentul să fie unul de succes, echipa West City Hotel asigură întreg suportul organizatoric.

Deoarece comportamentul de consum al clienților este în schimbare, procesul prin care West City Hotel răspunde nevoilor lor este continuu. Astfel, pentru a fi mereu în concordanță cu tendințele și nevoile clienților, hotelul a făcut de-a lungul timpului o serie de investiții. Printre acestea se numără atât investiții ce nu sunt neapărat vizibile pentru oaspeți, dar contribuie la obținerea celor mai bune rezultate și menținerea nivelului ridicat al standardelor de calitate: aparatură și echipamente de ultimă generație pentru spălătorie, bucătărie, şi housekeeping, aparatură ce contribuie la păstrarea cu strictețe a normelor de igienă sau protejarea mediului înconjurător.

Celelalte investiții masive s-au făcut pentru confortul direct al clienților, dar și buna desfășurare a activităţii. De la renovarea camerelor, a restaurantului și a două săli de conferință, până la schimbarea radicală a zonei lobby – recepție, toate acțiunile au fost gândite pentru oaspeți.

Profesionalismul echipei și atenția acordată detaliilor fac ca oaspeții West City Hotel să aibă parte de experiențe care să le depășească nivelul așteptărilor.

Comenteaza