Concurs de angajare la Jandarmeria Cluj: "Vino să fim colegi!"

Concurs de angajare la Jandarmeria Cluj: "Vino să fim colegi!"

Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj scoate la concurs un post prin încadrare directă, din sursă externă și rechemare în activitate. 

IJJ Cluj anunță concurs pentru un post de subofițer administrativ principal în cadrul structurii financiare.

Vârsta minimă a candidaților este de 18 ani, iar cei interesați trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat. Ca pregătire de specialitate este necesară absolvirea unui curs postliceal/de calificare în domeniul economic, numai dacă pregătirea de bază nu are profil economic.

Conform Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, înscrierile se realizează online la adresa de e-mail resurseumane@jandarmeriaardeleana.ro, în perioada 12 septembrie 2022, ora 00:00 - 20 septembrie 2022, ora 23:59, iar data limită de transmitere a dosarului complet este 23 septembrie 2022, ora 2359.  

Desfășurarea probei de concurs constă în rezolvarea unui test grilă și va avea loc în data de 08 octombrie 2022 la sediul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani.

Probele de concurs vor fi înregistrate/supravegheate audio/video.

Mai multe informații pot fi obținute accesând link-ul: http://www.jandarmeriaardeleana.ro/SUBOFITER%20FINANCIAR%202022.html  sau la telefon 0264/595513, interior 24570 Serviciul Resurse Umane.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza