Conducerea hotelului de cinci stele de lângă Parcul Central din Cluj-Napoca estimează afaceri de 7 mil. euro

Conducerea hotelului de cinci stele de lângă Parcul Central din Cluj-Napoca estimează afaceri de 7 mil. euro
| Foto: booking.com

Hotelul de cinci stele din apropierea Parcului Central din Cluj-Napoca, a avut un grad mediu de ocupare de 65% în septembrie, iar reprezentanții estimează o cifră de afaceri de circa șapte milioane de euro la finalul anului.

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, dezvoltat de Winners, a avut un grad mediu de ocupare de 65% în septembrie, iar reprezentanții estimează acelaşi nivel şi pentru luna octombrie.

Afaceri de 7 mil. euro pentru hotelul de 5 stele din Cluj-Napoca

„Suntem un hotel tânăr, iar acum suntem în grafic cu tot ce am bugetat și vom finaliza anul cu afaceri de șapte miloane de euro. În septembrie am avut un grad mediu de ocupare de 65%, o lună foarte bună, iar pe octombrie ne apropiem de acelaşi grad de ocupare“, a declarat Nina Moldovan, preşedintele boardului Winners, pentru ZF.

Hotelul este ocupat cel mai mult pe timp de vară la Cluj-Napoca, cu precădere în perioada festivalurilor, în special de Untold, unde Radisson oferă un pachet de cazare cu bilete VIP la festival incluse.

Recent, hotelul de 5 stele Cluj-Napoca a obținut PUZ-ul pentru extinderea cu un corp nou, alipit hotelului. Radisson Blu, hotelul de 5 stele din Cluj-Napoca, dezvoltat de Winners Park Invest, deschis în iunie 2022, are în plan în următorii doi ani extinderea cu încă 20 de apartamente şi trei săli de conferinţe

Winners este compania care administrează hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, deschis în vara anului trecut.

Comenteaza