Consiliază Renault, BT, Bombardier. Acum sprijină carierele, la feminin

Consiliază Renault, BT, Bombardier. Acum sprijină carierele, la feminin
Centrul de Dezvoltare Managerială a împlinit 20 de ani de activitate şi, cu această ocazie, a lansat un proiect dedicat sprijinirii profesionale a femeilor.

Centrul de Dezvoltare Managerială (CDM) a sărbătorit săptămâna aceasta două decenii de activitate. De 20 de ani, CDM îşi trimite trainerii să pregătească angajaţii din companii, mai ales pe cei din zona de management. Îi învaţă să fie autonomi, să gândească singuri şi să îşi asume responsabilităţi. Au apelat la compania clujeană firme din ţară, din Europa şi chiar şi Asia. Cele mai importante nume interne sunt Renault, OMV Petrom, Lafarge, Nokia, Bombardier, Banca Transilvania, BCR. Mai sunt multe altele, le găsiţi aici. La conferinţa aniversară au participat o parte dintre clienţi, în semn de respect şi de mulţumire pentru eficienţa câştigată.

Cu această ocazie, CDM a lansat şi un proiect derulat prin POSDRU. Se numeşte Carieră la feminin şi urmăreşte sprijinirea femeilor din centrul şi nord-vestul ţării să se dezvolte în profesie sau să se califice.

"Vrem să încurajăm femeile să promoveze profesional şi social. Nu urmărim doar calificări înalte, ci o paletă largă de specializări. Cursurile sunt gratuite şi nu există nicio restricţie, singura condiţie pentru participante este să fie femei", a spus Florin Petean, director executiv CDM şi manager de proiect Carieră la feminin.

Cursurile de perfecţionare durează cinci zile, iar cele de calificare, oferite de partenerii CDM, sunt de 720 de ore.

"Cursurile vor fi programate după-amiaza, adaptat la nevoile grupurilor", a explicat Petean. Perioada în care funcţionează proiectul este de un an, până în noiembrie 2015.

Persoanele interesate se pot înscrie personal, la sediul CDM, prin telefon sau pe website-ul cdm.ro.

Comenteaza