Criza economică loveşte şi în magazinele Fiscului VIDEO

Criza economică loveşte şi în magazinele Fiscului VIDEO
Dacă anii trecuţi clujenii făceau coadă aici, ca să prindă produse la preţ redus, acum cumpărătorii sunt tot mai puţini. Oferta este variată, de la mărfuri de strictă necesitate la automobile sau pietre preţioase, dar clujenii se plâng şi că diferenţele de preţ faţă de restul magazinelor sunt destul de mici.

Reprezentanţii Direcţiei de Finanţe Cluj susţin că preţurilor produselor scoase la vânzare la magazinul lor sunt cu 10 sau chiar 20 de procente mai mici decât în magazinele obişnuite. Aici pot fi găsite produse diferite... de la alimente la cauciucuri de iarnă.

Clienţii magazinului sunt oameni obişnuiţi care merg la Direcţia de Finanţe pentru a depune diverse documente şi, cu această ocazie, intră în magazin să căute produse mai ieftine.

Direcţia de Finanţe Cluj scoate la vânzare şi pietre preţioase sau obiecte din metale preţioase.

Dacă în licitaţia organizată de Direcţia de Finanţe Cluj gramul de aur de 24 de karate costă 177 de lei, în magazine aurul de 14 sau 18 karate costă între 160 şi 180 de lei.

Doar în 2012 autorităţile au confiscat obiecte în valoare de 600.000 de lei, iar mai mult de jumătate au fost deja vândute.

Reporter: Bianca Suciu
Imagine: Szucs Zoli

Comenteaza