Cu "BT primul Pass" te vezi cu oamenii faini din BT și - cine știe? - faci primul pas în cariera ta din banking

Cu "BT primul Pass" te vezi cu oamenii faini din BT și - cine știe? - faci primul pas în cariera ta din banking

Primul pas e complicat uneori – mai ales când vine vorba de cariera ta. Fie că îți cauți primul job sau te gândești să faci o schimbare, cei de la BT vor să te cunoască și să stea de vorbă cu tine despre asta. La ei acasă. În Cluj-Napoca.

Îi știi de la festivaluri, de la every cool event & party, de la TV sau poate chiar i-ai cunoscut la un târg de cariere. Și, pentru că cei de la BT chiar vor să fie transparenți până la capăt, au creat #BTprimulPass – biletul tău cu care le poți face o vizită. 

Te poți vedea cu oamenii faini de la BT în 8 mai, la BT Campus – headquarter-ul lor din Cluj-Napoca.

Partea tare e că poți să discuți la o cafea cu colegii din BT despre ce înseamnă o carieră în banking, din Front Office până la IT. 

Cei de la BT au și câțiva invitați pe care, sincer, nu vrei să-i ratezi: 

  • Ömer Tetik, CEO Banca Transilvania, vine la o sesiune extinsă de Q&A și ai ocazia să îi pui orice întrebare despre cariera lui – de la care a fost primul job, până la cum arată astăzi o zi la birou. 
  • Mircea Miclea, profesor, cercetător, psiholog și profesor UBB, o să fie alături de noi cu o prezentare despre lifelong learning. O să aflăm împreună cum reușim să rămânem într-un proces de învățare continuă, chiar dacă în teorie am terminat “școala”.
  • Sergiu Mircea, Director Executiv Marketing, Comunicare & PR la BT, vine să ne vorbească despre leadership și motivație. O să discutăm despre care este mindset-ul de care ai nevoie atunci când vrei să îți construiești cariera.

Locație – BT Campus, Calea Dorobanților 30-36, Cluj-Napoca
Data – 8 mai
Ora – oricând între 13:00 și 19:00

Poți să treci pe acolo pentru invitați, pentru o oportunitate de job sau pentru amândouă. Cum vrei tu.

Dacă vrei să vii doar la o poveste, intrarea este liberă și ești așteptat oricând la o cafea.

Dacă vrei să participi la unul, două sau toate cele trei evenimente, intrarea e tot liberă, dar trebuie să completezi formularul de înscriere de AICI. Locurile sunt limitate, așa că ar fi bine să te grăbești.

Comenteaza