Foto Cum arată un penthouse de lux în Cluj-Napoca. Costă aproape jumătate de milion de euro

Apartamentul din cartierul clujean Andrei Mureșanu se vinde cu 480.000 de euro.

"Apartament penthouse lux, cu trei camere, în două niveluri, situat în municipiul Cluj-Napoca, în cartierul Andrei Mureșanu, zona Grand Hotel Italia. Apartamentul este în bloc construit în 2008, izolat termic, clasa energetică a clădirii B, disponibil pe etajul 3 din 3, cu o suprafață utilă de 203 mp + 33 mp terasă.

Compartimentare: Nivelul 1 - living spaţios, bucătărie deschisă cu loc de luat masa, o baie, spaţiu deservit, maşinii de spălat rufe și uscător, ambele Miele, spațiu de depozitare. Întreaga zonă este protejată de jaluzele exterioare acţionate cu telecomandă.

Nivelul 2 - două dormitoare, două băi, spaţiu de depozitare, scările până la acest nivel sunt îmbrăcate în piele industrială, iar rulourile sunt cu protecţie antiefracţie, antizgomot.

Apartamentul dispune, de asemenea, de aer condiţionat rece / cald Daikin, iar vânzarea lui se face complet mobilat și utilat. Opțional se pot procura două garaje subterane cu carte funciară separată, plus două locuri de parcare (în fața garajelor) și boxa din subsolul blocului", se arată în anunțul de vânzare. 

Comenteaza