De’Longhi recrutează peste 300 de oameni pentru fabrica din Jucu. Cât sunt salariile în domeniu

De’Longhi recrutează peste 300 de oameni pentru fabrica din Jucu. Cât sunt salariile în domeniu

Producătorul italian de electrocasnice De’Longhi recrutează peste 300 de oameni pentru fabrica de espressoare de cafea din Jucu.

Producătorul de electrocasnice De’Longhi România are disponibile peste 300 de locuri de muncă, majoritatea fiind pentru muncitori necalificaţi la asamblarea, montarea pieselor (300) la fabrica de espressoare de cafea din localitatea Jucu, potrivit site-ului AJOFM Cluj

Un angajat dintr-o fabrică de echipamente elec­trice câştiga un salariu lunar mediu net de circa 3.300 de lei în decembrie 2020, în creştere cu peste 13% comparativ cu aceeaşi lună a anului precedent, conform datelor anterioare de la Institutul Naţional de Statistică (INS), preluate de ZF.

În ultimul deceniu, salariile angajaţilor din companiile cu această activitate au crescut cu aproape 90%, de la 1.783 de lei în decembrie 2011.

De’Longhi a intrat cu producția în România odată cu preluarea halelor Nokia din Parcul Industrial Tetarom III, unde fabrică aparate de uz casnic.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza