Deschiderea hotelului Radisson Blu din Cluj-Napoca, amânată

Deschiderea hotelului Radisson Blu din Cluj-Napoca, amânată

Hotelul Radisson Blu din Cluj-Napoca, o investiţie de 22 mil. euro, care ar fi trebuit deschis în primăvara acestui an, urmează a fi inaugurat la începutul acestei veri.

Războiul de la graniţele ţării a reprezentat unul din motivele amânării deschiderii. „După amânările anterioare de deschidere, influenţate şi de situaţia epidemiologică, apoi situaţia geo­politică, aşteptăm cu drag să întâmpinăm oaspeţi la începutul acestei veri. Dezechilibrele logistice şi de producţie a materiei prime, corelate cu noile preţuri ale utilităţilor au avut un impact ridicat de-a lungul ultimelor luni. Strategic, am reanalizat bugetele, astfel încât să reuşim păstrarea calităţii. Ne-am asigurat să păstrăm o coloborare bună şi transparentă cu furnizorii şi colaboratorii noştri pentru a finaliza proiectul cu succes“, explică Nina Moldovan, citata de zf.ro.

Unitatea turistică va avea 149 de camere, de șase tipuri, un restaurant internațional, terasă, o grădină, un bar cosmopolit “care va atrage mult interes”. Vor fi șase săli de conferințe și una ballroom, de 300 de persoane. Investiția se ridică la 130.000 de euro pe cameră.

Comenteaza