Deschiderea hotelului Radisson Blu din Cluj-Napoca, amânată

Deschiderea hotelului Radisson Blu din Cluj-Napoca, amânată

Hotelul Radisson Blu din Cluj-Napoca, o investiţie de 22 mil. euro, care ar fi trebuit deschis în primăvara acestui an, urmează a fi inaugurat la începutul acestei veri.

Războiul de la graniţele ţării a reprezentat unul din motivele amânării deschiderii. „După amânările anterioare de deschidere, influenţate şi de situaţia epidemiologică, apoi situaţia geo­politică, aşteptăm cu drag să întâmpinăm oaspeţi la începutul acestei veri. Dezechilibrele logistice şi de producţie a materiei prime, corelate cu noile preţuri ale utilităţilor au avut un impact ridicat de-a lungul ultimelor luni. Strategic, am reanalizat bugetele, astfel încât să reuşim păstrarea calităţii. Ne-am asigurat să păstrăm o coloborare bună şi transparentă cu furnizorii şi colaboratorii noştri pentru a finaliza proiectul cu succes“, explică Nina Moldovan, citata de zf.ro.

Unitatea turistică va avea 149 de camere, de șase tipuri, un restaurant internațional, terasă, o grădină, un bar cosmopolit “care va atrage mult interes”. Vor fi șase săli de conferințe și una ballroom, de 300 de persoane. Investiția se ridică la 130.000 de euro pe cameră.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza